Servicii oferite:

Gazonare cu rulouri de gazon

Gazonare cu rulouri de gazon este metoda cea mai rapidă pentru a avea un covor verde uniform, gazon dens fără buruieni. Este ușor și rapid de montat și poate fi luat în folosinta la foarte scurt timp de la montare, după ce se inradacineaza, circa 7 zile.

Servicii de grădinărit floraservice-gazon-rulou-1

Plantare gazon

Alegerea gazonului se face în urma analizării situației concrete din teren. În funcție de umiditatea solului, de compoziția acestuia, de condițiile climaterice
,cu ajutorul echipei noastre de profesionisti, vom găsi soluția perfecta pentru gradina dumneavoastra.

WhatsApp Image 2022-02-08 at 13.39.13 copy

Sisteme de irigatii

Sistemele de irigat automatizate proiectate și montate de specialistii nostri va pot scuti de grija udatului zilnic, ajutandu-va la mentinerea culorii vii in gradina dumneavoastra.

Amenajare cu gazon rulou

Tunsul ierbii cu mașina

Tunderea ierbii pe suprafețe ferme și drepte la un nivel dorit de client și depozitarea resturilor în saci speciali.

WhatsApp Image 2022-02-08 at 13.35.35

Cosit iarba cu motocoasa

Cositul ierbii în spații mici, unghiuri inclinate forme speciale în gazon, pe înălțime, Include strângerea resturilor și depozitarea in saci special

WhatsApp Image 2022-02-08 at 13.33.17

Erbicidare

Pentru a scapa de daunatorii gradinii tale ai nevoie de soluții de ultima generatie și inovatoare pentru a înlătura orice laeva,insecta sau rozatoare din gradina ta

The-best-herbicide0375c7092 (1)

Sapare si nivelare teren

Saparea si nivelarea terenului este una dintre cele mai dificile activitati din amenajarea peisagistica, necesitand indemanare si multa forta fizica. Daca inca nu esti hotarat cum sa iti amenajezi gradina, insa vrei sa ii oferi un aspect ingrijit, apeleaza la serviciile noastre si iti vom intoarce pamantul pe dos (in cel mai frumos mod, desigur).
image (1)

Toaletare pomilor

Taieri formare, intretinere coroana,taieri in verde, regenerare, rodire, pomii fructiferi, plante ornamental

Farmbee_-_Taierea_pomilor_fructiferi_in_repaus_vegetativ_-_featured_image

Toaletare garduri vii

Pentru a pune în evidenta și a ieși de sub normal. o gradina, curte sau institutie publica care este îngrădită cu un gard viu, ai nevoie de un design aparte pentru gardul meu viu.

WhatsApp Image 2022-02-08 at 13.36.32

Design

Aranjamentul fiecărei grădini se poate face în funcție de cererea clientului folosind flori, arbusti și obiecte de design ca pietrisul, bucati de piatra necioplita,scoarta de copaci,mulci colorati.

f44d9a76c454524170ec8776f0d09923